1. kolo, KNBL 2021/22, 29. 1. 2022

NH Ostrava

98:83

vs

vs

GBA LIONS Jindřichův Hradec

1. Čtvrtina: 27:19

2. Čtvrtina: 55:43

3. Čtvrtina: 77:56

4. Čtvrtina: 98:83




V Ostravě prohráváme



Zápas v Ostravě nám dnes vůbec nevyšel. V začátku utkání jsme pustili soupeře do vedení a po zbytek zápasu jsme bodovou ztrátu dotahovali. Utkání jsme prohráli hlavně naším špatným výkonem ve třetí čtvrtině.



Světlým momentem je návrat Torina Dorna, který po dvou a půl měsících, kdy byl mimo hru kvůli zranění podal velmi dobrý výkon. Torin zaznamenal 23 bodů, 4 zisky a vykoledoval si na sebe 8 faulů. Jeho celková validita byla 23.



Již příští sobotu 5.2. ve sportovní hale v Jindřichově Hradci vyzveme Děčín. Náš tým tradičně podává na domácí palubovce lepší výkony a z velké části kvůli skvělým jindřichohradeckým fanouškům, kteří jsou šestým hráčem našeho celku. V této klíčové části sezóny je Vaše podpora zásadním faktorem k našemu úspěchu, budeme se na Vás těšit!




Naši střelci: Dorn 23, Novotný 14, Victor 13, DuBose 11, Brown 8, Stegbauer 6, Sinadinović a Borovka 4



Komentář hlavního trenéra Gilberta Abrahama:



Ostrava má velmi zkušené hráče pod košem a bylo to znát. My máme v týmu nové hráče, které potřebujeme zabudovat do týmu, abychom měli lepší chemii a souhru.



Komentář Filipa Novotného:



Nastoupili jsme do zápasu velice pomalu a nechali Ostravu jít do vedení. Bojovali jsme celý první poločas, ale nechali si dávat od Ostravy lehké koše. Třetí perioda nám vůbec nevyšla, kdy jsme dali asi jen 5 bodů. Třetí čtvrtinu si musíme do příště pohlídat. Závěr se pak jen dohrával.



ENGLISH VERSION



Todays game didn´t go our way. Ostrava took the lead early and we were chasing the lead for the rest of the game. The game was lost in the third quarter.



Bright moment was return of Torin Dorn who gave us great performance after being injured for two and a half months. Torin recorded 23 points, 4 steals and drew 8 fouls on himself. His overall efficiency was 23.



Our next game takes place in JH on next Saturday and we will be facing Děčín!



Our scorers: Dorn 23, Novotný 14, Victor 13, DuBose 11, Brown 8, Stegbauer 6, Sinadinović and Borovka 4





generální partneři

Hlavní partneři