4. kolo, KNBL 2021/22, 16. 2. 2022

GBA LIONS Jindřichův Hradec

84:66

vs

vs

NH Ostrava

1. Čtvrtina: 25:10

2. Čtvrtina: 50:24

3. Čtvrtina: 64:55

4. Čtvrtina: 84:66

Diváků: 350




Dnešek byl velmi dobrým dnem pro Jindřichohradecký basketbal. Na domácí palubovce jsme jasně přehráli tým z Ostravy, Olomouc podlehla Děčínu, a tak se v boji o udržení nejvyšší soutěže dostáváme do výhodné pozice.

Do zápasu jsme nastoupili naprosto koncentrovaně a odehráli jsme nejlepší poločas sezóny. Důkazem je skóre v polovině zápasu 50:24 pro náš celek. Slabou chvíli jsme si bohužel vybrali ve třetí čtvrtině, kdy jsme kvůli naší nižší koncentraci pustili soupeře zpět do zápasu. Pro celkový vývoj utkání bylo klíčové, že jsme nápor Ostravy ve čtvrté čtvrtině úspěšně odrazili. Proto jsme se nakonec mohli radovat z vítězství 84:66! Celkově se jedná o náš výrazně nejlepší obranný výkon sezóny. Mužstvo hrálo s velkou energií a předvedlo precizní kolektivní výkon. Soupeře jsme dnes přehráli ve všech zápasových statistikách kromě ztrát míče, celkové statistiky a pozápasové rozhovory najdete ZDE A nyní je čas představit naše nejlepší hráče.

Nejlepší výkon zápasu předvedl Torin Dorn, který zaznamenal 20 bodů při neuvěřitelné úspěšnosti 80% z pole!!! Přidal 7 doskoků, 6 asistencí, 4 získané fauly a 2 zisky. Byl nejužitečnějším hráčem utkání s validitou 29 a tímto výkonem si znovu důrazně řekl o ocenění MVP měsíce.

Opět rovněž výborný výkon předvedl Ian DuBose. Dnes byl naším nejlepším střelcem s 22 body při úspěšnosti 66% z pole. Přidal 6 asistencí, 6 získaných faulů, 3 doskoky a jeho celková validita byla 25.

Podstatné je, že jsme dnes dřeli jako jeden tým. Velký dík patří našim fanouškům, kteří nás zejména v krizové situaci hnali k lepším výkonům, vytvořili elekektrizující atmosféru a byli naším šestým hráčem. Věříme, že stejnou atmosféru vytvoříme i na našem dalším domácím utkání, které bude klíčové! 5.3. vyzveme na naší palubovce tým z Olomouce. Vzhledem k tomu, že se jedná o našeho přímého konkurenta v boji o udržení licence bude toto utkání o to důležitější.

Naši střelci: DuBose 22, Dorn 20, Novotný 11, Victor 8, Borovka 7, Stegbauer 6, Welsch a Brown 4, Da Silva 2

ENGLISH VERSION


Today is a very good day for JH basketball. We clearly outplayed Ostrava on our homecourt, Olomouc podlehla Děčínu and we are moving to a favourable spot in the fight for the KNBL license.


We started the game with total concentration and we performed the best halftime ot this season. The proof is the score after two quarters 50:24 for our team. Unfortunately, we let Ostrava back to the game in third quarter due to our lack of focus. For the course of the game it was crucial that countered Ostrava´s surge in the fourth quarter. And because of that we were able to celebrate our victory 84:66! This was without a doubt our best defensive performance of the season. Our team played with great energy and showcased precise collective performance. We outplayed our opponent in every stat but turnovers, you can find all the stats and postgame interview HERE.

And now it´s time to showcase our best players of the game!


The best performance of the game belongs to Torin Dorn, who scored 20 points with unbelievable shooting percantage of 80% from the field!! TD added 7 rebounds, 6 assists, he forced Ostrava to foul him 6 times and had 2 steals. His overall efficinecy was 26 and he once again showed the entire league why he should be the next MVP of the month.


Ian DuBose once again gave us great performance. He was our best scorer with 22 points with 66% from the field. Ian added 6 assits, forced Ostrava to foul him 6 times. had 3 rebounds and his overall efficiency was 25.


The most important thing is, that we played as a team. Big thanks belong to our fans, that had our back when we were down and helped to us to turn the tides!


Our scoreres: DuBose 22, Dorn 20, Novotný 11, Victor 8, Borovka 7, Stegbauer 6, Welsch a Brown 4, Da Silva 2


generální partneři

Hlavní partneři