0, KNBL 2021/22, 6. 5. 2022

SK Slavia Praha

74:78

vs

vs

GBA LIONS Jindřichův Hradec

1. Čtvrtina: 20:16

2. Čtvrtina: 26:20

3. Čtvrtina: 16:21

4. Čtvrtina: 12:21




Domů vezeme důležité vítězství, děkujeme našim divákům! Jste jste skvělí!

Z Edenu se vracíme vítězně!

Dnešní výhru můžeme označit za vydřenou. V průběhu zápasu jsme prohrávali až o 14 bodů a po konci každé z prvních tří čtvrtin bylo skóre příznivější pro domácí. Náš tým se však nevzdal a díky mohutné energii, kterou dnes vyprodukovali naši skvělí fanoušci, jsme v koncovce zvítězili!

V průběhu zápasu se nám vůbec nedařilo zpoza tříbodového oblouku, trefili jsme pouhých 5 trojek, zatímco soupeř dokázal vsítit 12 dalekonosných střel. Chuť jsme si spravili ve vymezeném území, kde jsme dominovali našimi 42 body proti 24 ze strany Slavie. Lépe jsme si počínali také na doskoku 48:39. Napínavý zápas skončil 74:78 v náš prospěch.

Naše snažení dnes táhla trojice DuBose, Victor a Brown.

Ian DuBose byl nejlepším střelcem zápasu s 27 body při úspěšnosti 52% z pole. K tomu přidal 5 doskoků, 3 asistence, 4 zisky a jeho celková validita činila 30.

Craig Victor vstřelil 17 bodů při úspěšnosti 50% z pole, doskočil 9 míčů a zaznamenal také 1 zisk a 1 blok.

Will Brown slaví double-double: 11 bodů, 13 doskoků, 1 zisk, 2 bloky a jeho celková validita činila 28.

Vyzdvihnout musíme také výkon Marka Welsche, který zaznamenal 11 bodů a svou vynikající obranou udržel nejlepšího střelce soupeře Bradleyho na 13 bodech.

Náš kapitán Lukáš Linhart trefil 2 důlěžité trojky, které nás v těžkých chvílích vrátily do hry.

Celkové statistiky najdete ZDE

Jedinou kaňkou na dnešním utkání bylo zranění Lukáše Stegbauera, kvůli kterému nebyl schopný zápas dokončit.

Velmi si vážíme podpory všech našich fanoušků a zejména těch, kteří nás přijeli podpořit přímo do Prahy. Děkujeme, jste úžasní!

Naše práce však není hotová, k záchraně nejvyšší soutěže jsme udělali první krok, čeká nás však ještě nedělní utkání, které se odehraje tuto neděli ve sportovní hale v Jindřichově Hradci v 18:00. Vzhledem k formátu baráže se zachráníme i v případě, že bychom v neděli prohráli rozdílem 3 bodů. Naším cílem je samozřejmě zakončit sezónu vítězně a s Vaší podporou to dokážeme!

Věříme, že heslo náš dům, náš hrad, se ukáže jako pravdivé. My jsme připraveni. A Vy? Vidíme se v neděli!


generální partneři

Hlavní partneři