4. kolo, KNBL 2021/22, 29. 9. 2021

USK Praha

86:75

vs

vs

GBA LIONS Jindřichův Hradec

1. Čtvrtina: 28:14

2. Čtvrtina: 55:30

3. Čtvrtina: 73:51

4. Čtvrtina: 13:24


Zápas dvou poločasů, akt druhý


Zápas proti USK měl dost podobný vývoj, jako náš předešlý domácí zápas proti Hradci Králové. V prvním poločase jsme se rozkoukávali a soupeř nám za odměnu nadělil 55 bodů.

Do druhého poločasu jsme vstoupili úplně jinak, předváděli jsme velmi agresivní obranu, rvali jsme se o každý míč a zápas dostal zcela odlišný náboj. V druhém dějství jsme soupeři povolili pouhých 31 bodů, zápas jsme však prohráli 86:75, bodová ztráta z prvního poločasu byla přílíš velká.

Náš hráč Torin Dorn předvedl opět famózní výkon, když zapsal 28 bodů při úspěšnosti neuvěřitelných 73,3% z pole! K tomu přidal 6 doskoků, 3 asistence, 4 získané míče a vynutil na sebe 6 faulů. Jeho celková validita byla 35! Torin je navíc po 4 kolech KNBL nejlepším střelcem ligy s průměrem 26,8 bodů na zápas.

V sobotu nás na naší domácí palubovce bude čekat Sluneta Ústí nad Labem. Klíčem k úspěchu bude rozhodně chybějící rychlý start do zápasu a jiskrou, která vše uvede do pohybu, můžete být právě Vy! Pojďme zaplnit naší domácí halu a vytvořme společně tradiční bouřlivou atmosféru, která dodává našemu týmu elán k cestě za vítězstvím.

Pokud stále váháte, co se sobotním večerem, nabízíme Vám představení Vašeho domácího týmu, s nejlepším střelcem nejvyšší české basketbalové ligy v čele!

Budeme se na Vás těšit!


generální partneři

Hlavní partneři