#0

Edi Sinadinović

  • Datum narození 23. 4. 1988
  • Věk 35
  • Výška 193cm
  • Národnost SRB
  • Post PG

    Ostatní hráči

Kdy a kde jsi začínal s basketbalem a kdo tě k němu přivedl?



S basketbalem jsem začal v Srbsku. Jednoho dne mě můj otec vzal na basketbalové hřiště, dal mi do rukou míč, a v té chvíli zasadil zdravé semínko, které v sobě mám do dneška.




Máš nějaký basketbalový vzor?



Nemůžu říct, že bych měl vzor, který kopíruji v basketbalovém slova smyslu, ale některé lidi používám jako inspiraci. Obdivuji pracovní morálku, oddanost, soustředění, charisma, což jsou vlastnosti, které vytvářejí kompletní osobnost a ne jen profesionálního hráče. Jde například o Michaela Jordana, Kobe Bryanta, Duško Vuseviče, Voltaire, Mickey Rourke.




Jakého největšího úspěchu jsi v basketbale dosáhl?



Co se týče týmového úspěchu, obsadili jsme třetí místo v řecké lize za legendárnímm Panathinaikosem a Olympiacosem a ten samý rok jsme hráli semifinále řeckého poháru a dostali jsme se do posledního kola Eurocupu. Individuální úspěch - stanovil jsem rekordy v asistencích v Bosně, Estonsku a před čtyřmi lety i v Česku právě v Jindřichově Hradci. Můj největší úspěch je, že mě sport a tato nádherná hra utvářely, naučily mě spoustu věcí, které mi změnily život a doufejme, že mě dostaly na správnou cestu.




Jak dlouho žiješ v J. Hradci a jaký k němu máš vztah?



Toto je má druhá sezóna v tomto klubu a tím pádem i v Jindřichově Hradci. Jsem rád za vznik nové spolupráce, protože mám z týmu i z Jindřichova Hradce hezké vzpomínky. Zdejší fanoušci jsou skvělí, protože dokáží poskytnout podporu i když se týmu nedaří a to je opravdu vzácné, moc si jich vážím.




Jak trávíš volný čas, když zrovna nehraješ basketbal?



Svůj volný čas rád trávím s knihami a postavami, které mě inspirují. Jednoduché věci mi dávají klid a tak funguji nejlépe.




Kde se vidíš za pět let, jaké máš plány do budoucna?



Když se podívám do minulosti, tak jsem se naučil, že plánovat není úplně chytré, protože člověk nikdy neví, co se v budoucnu může stát. Ale je důležité mít cíle, ke kterým směřujete svou energii. V budoucnu bych rád zůstal u basketbalu jako scout a agent, protože si myslím, že v tom budu dobrý.




Za jaké basketbalové kluby jsi hrál, než jsi přišel do Jindřichova Hradce?



Hrál jsem za Paok (Řecko), Kalev (Estonsko), Liepaja (Litva), Brno a Jidnřichův Hradec, Cska ze Sofie, Sloboda a Zrinjsko z Bosny.

Statistiky

# B 2B 3B VAL DO DU DC AS
0 22 5 3 28 6 1 7 27

generální partneři

Hlavní partneři