21. 1. 2022
A tým
Filip Hraba

Rozhovor s Filipem Novotným a preview zítřejšího domácího zápasu s Nymburkem!

GBA Fio banka Jindřichův Hradec x ERA Basketball Nymburk

V úvodu tohoto článku Vám přinášíme rozhovor mezi naším hráčem Filipem Novotným a redakcí NBL. Rozhovor si můžete přečíst ZDE


A nyní k zítřejšímu zápasu!


Zítra v 18:00 na naší domácí palubovce vyzveme nejúspěšnější tým této ligy ERA Basketball Nymburk. Nymburk má bilanci 20/1 a pohodlně drží první příčku soutěže.




V sestavě soupeře najdete velmi zvučná česká jména, která se objevují i v naší národní reprezentaci, a také zahraniční talent. Nejnovější posilou Nymburka je podkošový hráč Logan Routt. Nejúspěšnějšími hráči Nymburka v této sezóně jsou Jerrick Harding (18 bodů na zápas), Vojtěch Hruban (16,2 bodů na zápas), Colbey Ross (14,9 bodů na zápas) a Lukáš Palyza (14 bodů na zápas).



Trenérem hostí je Aleksander Sekulić, jeho asistentem je Jurica Žuža




Do zápasu nastupujeme bez Torina Dorna kvůli zranění ruky.



Komentář hlavního trenéra Gilberta Abrahama:



Nymburk je elitní tým naší ligy plný výjimečných hráčů. Například Vojtěch Hruban, Lukáš Palyza a Petr Benda podávají stabilně velmi dobré výkony. Dvě zahraniční posily soupeře Harding a Ross jsou špičkoví hráči, kteří skórují, a také tvoří hru na vysoké úrovni.


V naší přípravě klademe důraz právě na omezení jejich tvorby hry, a také na precizní bránění situací catch and shoot. Tyto věci jsou naprosto klíčové k tomu, abychom posunuli náš výkon na vyšší úroveň. Výzvu v podobě nejsilnějšího celku soutěže vítáme, je to pro nás zkouška a možnost dále zlepšovat naši hru.


Přijďte náš tým v posledním zápase základní části podpořit!



ENGLISH VERSION



Tomorrow at 18:00 local time we will challenge the most successful team of our league ERA Basketball Nymburk.



Nymburk has many expceptional czech players that are competing with our national team and also international talent of the highest level. Newest addition of Nymburk is Logan Routt. Most noticable players of Nymburk in this season are Jerrick Harding (18 ppg), Vojtěch Hruban (16,2 ppg), Colbey Ross (14,9 ppg) and Lukáš Palyza (14 ppg).



Head coach of Nymburk is Aleksander Sekulić, his assistant is Jurica Žuža.



We will be playing without injured Torin Dorn.



Pregame comments of our head coach Gilbert Abraham:



ERA Nymburk is a very good team that is well coached with exceptional players. The players such as Vojtěch Hruban, Lukáš Palyza, and Petr Benda have a long tradition of playing well. Two of Nymburk’s import players Harding and Ross are both exceptional players that create at a very high level.



As we prepare for this game we have to contain their playmakers and also take away their catch and shoot opportunities in order to compete at the level that we desire and build winning habits. We look forward to the opportunity to compete against a great team and to improve. We must continue to work towards playing together and with joy.






generální partneři

Hlavní partneři