15. 9. 2022
A tým
Redakce

Pohyby v kádru domácí hráči

​Milí fanoušci, dnes bychom Vás rádi informovali o změnách v týmu týkajících se českých hráčů. V týmu bude pokračovat nejdéle sloužící hráč Lions Lukáš Stegbauer, hradečtí rodáci Štěpán Borovka a Robert Bzonek, který doléčuje těžké zranění z minulé sezóny a nebude tak v prvních zápasech k dispozici. Klub se též dohodl na pokračování s Lukášem Linhartem a Filipem Novotným.

Dále se k týmu připojí talentovaní mladíci Jordan Oupoh, Tadeáš Slowiak a Benjamin Navrátil. Poslední dva jmenovaní jsou reprezentanti kategorie U18 na letním mistrovství Evropy v tureckém Izmiru. Tadeáš je synem známého basketbalového trenéra Jana Slowiaka a minulou sezónu působil na USK. Benjamin pochází z Frýdku Místku, poslední sezónu hrál za BK NH Ostrava a byl součástí projektu CZ Academy. Jordan je odchovanec z Hradce a byl jedním z tahounů týmu U17 za bronzovou medailí. Všichni tři budou nastupovat i za extraligový tým U19.


S týmem nadále nepokračují Vojtěch Novák a Ikounga Djoh Ngatse. Tímto jim chceme velmi poděkovat za odvedenou práci pro klub a přejeme mnoho štěstí jak ve sportovním, tak osobním životě.

generální partneři

Hlavní partneři