6. 12. 2022
A tým
Redakce

VÁNOČNÍ DÁREK VŠEM DĚTEM!

Při letošních Vánocích se náš klub GBA Lions Jindřichův Hradec spojil s organizací Otevřená OKNA a stal se partnerem projektu Vánoční dárek všem dětem.

Podstatou tohoto projektu je, abychom my i vy, fanoušci našeho klubu, zakoupením vánočního dárku udělali společně radost dětem, které by jinak neměly hezké Vánoce! Organizace Otevřená OKNA je v rámci tohoto projektu společně s dalšími charitativními partnery, garantem, že Vaše dárky se dostanou po stromeček a tedy i do rukou těch dětí, které to potřebují nejvíc.


Svůj zakoupený dárek můžete donést do sportovní haly na domácí zápas týmu mužů 9.12. 2022 proti SP Basketu. Zástupci Otevřených OKEN budou připraveni Vaše dárky přebírat od 18 hodin. Dárky půjdou dětem ve věkovém rozmezí 0 – 18 let a v případě, že dárek bude již zabalený, poprosili bychom Vás o popis, zda jde o dárek pro chlapce či dívku. Pokud by jste nestihli dárek přinést 9.12. tak budete mít ještě jednu šanci a to při finálovém dnu mezinárodního turnaje Young Guns, který se odehraje v neděli 18.12. ve sportovní hale v Jindřichově Hradci. Akce trvá do 19. 12. 2022 a poté budou dárky rozváženy dětem a na předávání se bude také podílet náš klub.


DĚKUJEME VÁM ZA TO, ŽE SPOLEČNĚ MŮŽEME UDĚLAT RADOST VŠEM DĚTEM,
KTERÉ TO POTŘEBUJÍ!

generální partneři

Hlavní partneři