9. 1. 2023
A tým
Redakce

Druhá prohra sezóny

První zápas po novém roce jsme odehráli 6.1. proti Slavoji Litoměřice na domácí palubovce. K zápasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě, další informace Vám přineseme v průběhu týdne

Litoměřice se po vyhraném rozskoku ujali vedení. Lions měli v první čtvrtině problém zejména v obraně, kdy nebyli schopni zastavit nájezdy soupeře do koše a sami se trápili v útoku. První čtvrtinu tedy prohráli 19-17. Druhá čtvrtina se nesla v podobném duchu a naši hráči museli dotahovat malý náskok soupeře. Na konci poločasu se Slavoji podařilo odpoutat až na 8 bodů, to byli Lions schopni korigovat košem s faulem, a do šaten se odcházelo za stavu 40-35 pro Slavoj.

Po 2 minutách druhého poločasu, naši hráči stáhli náskok na rozdíl jediného bodu, a zdálo se, že by jsme mohli jít poprvé v zápase do vedení. Ovšem opak byl pravdou, a Lions stále museli dotahovat malý náskok soupeře. Po třetí čtvrtině tak bylo skóre 55-58 pro Litoměřice. Závěrečná čtvrtina přinesla útočné trápení na obou stranách. Po úvodním koši Karlovského, se čekalo na další koš tři minuty. Toto trápení protrhla trojka domácího kapitána Linharta. Hosté pokračovali v úspěšných atacích domácího koše. Lions se stále trápili v útoku, a tak nemohli pomýšlet na dramatickou koncovku, jelikož Litoměřice navyšovali svůj náskok. Konečné skóre se tak zastavilo na 76-65 a Slavoj Litoměřice si odvezl výhru z naší palubovky. Pro náš tým se tak jedná o druhou prohru v sezóně a zůstává na druhém místě tabulky. Děkujeme všem našim fanouškům za podporu.

generální partneři

Hlavní partneři