15. 9. 2023
Klub
Redakce

Tisková zpráva 23/24

​Naše cíle a ambice musí být a jsou ty nejvyšší. Po neúspěchu v loňské sezóně, kdy jsme po velkých obměnách kádru skončili již ve čtvrtfinále, chceme letos bojovat o mnohem lepší umístění.

Během letní pauzy proběhla velká přestavba týmu, zároveň jsme se ale zaměřili i na jeho stabilizaci a zapojení dalších hráčů akademie. Hlavní podmínkou bylo najít české kvalitní hráče, kteří se s klubem spojí na více než jednu sezónu a vytvoří perspektivní osu týmu.

Přivedli jsme kvalitní české posily. Larry Vondra, Filip Kábrt i Tomáš Jansa s naším klubem podepsali dlouhodobé smlouvy a do týmu přináší zkušenosti z reprezentací i KNBL. Dalšími členy kádru A týmu jsou hráči akademie. Jak ti, které se již v loňské sezóně podařilo zapracovat a nyní jsou díky tomu stabilní a zásadní součástí kádru mužů (Tomáš Valentíny, Ben Navrátil, Pavlo Karasov, Jordan Oupoh), tak také hráči, kteří si svými výkony v jiných kategoriích řekli o místo v A týmu (Tomáš Grunt, Toms Linis, Cedrik Oupoh), nebo úplní nováčci akademie (Elliot Mogren, Oliver Stefanović).

Díky široké hráčské základně GBA můžeme v průběhu sezóny pokračovat v zapojení mladých a místních hráčů.

Náš klub tvoří nejen hráči a trenéři, ale i fanoušci a partneři. Za úspěchem, mimo sportovních výkonů a výsledků, stojí i oni. Našim partnerům - Město Jindřichův Hradec, Fruko Schulz, Swietelski, Školení BOZP Strachota, Get Better Academy, skupina ČEZ, Yoursport, Nest.hb - bychom tímto chtěli poděkovat, že máme družstvo připravené na začátek sezóny 23/24.

Cílem a přáním celého klubu je, abychom se v hale znovu scházeli ve vyšším počtu a abychom fanouškům dokázali nabídnout silný nejen sportovní zážitek. Chceme a budeme dělat vše pro to, aby každý byl hrdý, že může být součástí. Jen společně můžeme dostat Lions zpět na vrchol.

generální partneři

Hlavní partneři