20. 3. 2024
A tým
Redakce

Daniel KÖLBL zpět v Lions

Pro závěrečnou část sezóny posílil náš tým Dan Kölbl.


Přichází našim fanouškům známý hráč, který už v loňské sezóně odehrál za A tým GBA Lions 18 zápasů.

Aktuálně nastoupil už v posledním zápase nadstavby ve Svitavách, kde si i za 8 proměněných trojkových pokusů připsal celkem 34 bodů.

"Jsem rád, že můžu zpátky přivítat navrátilce Daniela Kölbla. My jsme před play-off hledali vhodné typy a hráče, kteří by doplnili soupisku a udělali z nás ještě hlubší a věřím, že i kvalitnější tým.

Myslím, že v osobě Daniela tohle přichází. Důvěrně zná prostředí, historicky působil v našem projektu a byl s ním velice úspěšný, I když ta loňská sezóna, bohužel, vinou zranění neskončila tak, jak bychom si představovali. Věřím, že jedním z důvodů, proč se vrací je, abychom dotáhli to, co jsme kdysi společně začali. V Danově osobě přichází skvělý obránce, který ale už v tom úvodním utkání ve Svitavách ukázal, že dokáže být nebezpečný i na útočné půli.

Určitě mu přeji hodně úspěchů a hlavně toho zdraví. Věřím, že společně v nadcházející nejdůležitější části sezóny, kterou je play-off, budeme postupnými krůčky směřovat za úspěchem Lions v sezóně 23/24." říká o příchodu Andrej Červenka.



generální partneři

Hlavní partneři