Přátelský z., 1. liga, 30. 8. 2023

SLUNETA Ústí nad Labem

97:57

vs

vs

GBA Fruko-Schulz Jindřichův Hradec


Prohru se Slunetou hodnotí Andrej Červenka


Ve středu v podvečer odehrál A tým přípravné utkání v Ústí nad Labem se Slunetou. K předvedené hře se vyjádřil trenér A týmu Andrej Červenka.

"Hodnotit utkání jen dle výsledku je těžké, protože skóre zrcadlí kvalitativní rozdíly mezi družstvy. Jsme rádi, že jsme mohli změřit síly s družstvem z KNBL, protože nám tento zápas ukázal, kde se momentálně nacházíme a především to, kam se chceme a můžeme posouvat.

Utkání nám poskytlo mnoho informací o tom, kde je potřeba hráče individuálně zlepšit a na čem musíme nejvíce zapracovat jako tým - jde především o fyzičnost a bojovnost v obraně, kde navzdory například výškovému nebo váhovému deficitu musíme být schopni rovnat se týmům podobných kvalit.

Pokud jde o útok, navzdory tomu, že jsme byli schopni si vypracovat solidní střelecké pozice, úspěšnost zakončení byla nízká. Svědčí to o našich individuálních nedostatcích, co se týče střelby. Těmto oblastem se budeme v nejbližších dnech a týdnech věnovat.

Už v úterý nás čeká venkovní utkání v Kolíně, kde budeme hrát s mužstvem podobné kvality a určitě chceme vidět zlepšení právě v těch aspektech, které jsem zmiňoval."





generální partneři

Hlavní partneři