#0

Craig Victor II

  • Datum narození 27. 2. 1995
  • Věk 29
  • Výška 203cm
  • Národnost USA
  • Post SF

    Ostatní hráči

Kdy a kde jsi začínal s basketbalem a kdo tě k němu přivedl?

Basketbal jsem začal hrát v 7 letech. K basketbalu mě přivedl manžel mojí učitelky trenér Clarence Smith.


Máš nějaký basketbalový vzor?


Moje basketbalové vzory jsou Chris Paul, Paul George a Chris Anderson


Jakého největšího úspěchu jsi v basketbale dosáhl?


Dva z mých největších basketbalových úspěchů jsou obdržení plného stipendia na universitě Alabama ve 13 letech a reprezentování Adidas USA národního týmu 2014, kde jsem změřil síly s nejlepšími hráči mého věku z celého světa.


Jak dlouho žiješ v J. Hradci a jaký k němu máš vztah?


V Jindřichově Hradci jsem 3 měsíce a moc se mi tu líbí. Netrávím mimo halu a svůj byt moc času, ale když někam jdu, lidé se ke mně chovají s láskou a s respektem, za což jsem velmi vděčný. Chtěl bych lidem Jindřichova Hradce poděkovat, ať už jde o majitele a zaměstnance restaurací a obchodů, které navštěvuji, až po děti na ulicích, které si se mnou přijdou potřást rukou. Já a Jindřichův Hradec máme mnoho společného, město je velmi klidné a přátelské, což se mi moc líbí.


Jak trávíš volný čas, když zrovna nehraješ basketbal?



Když se nevěnuji basketbalu, koukám na filmy, hraju hry, čtu si a mluvím se svou rodinou. Můj život mimo halu je poklidný. Také nejsem moc aktivní na sociálních sítích.


Kde se vidíš za pět let, jaké máš plány do budoucna?


Za pět let chci investovat peníze s různými úspěšnými přáteli, které jsem na své basketbalové cestě potkal. Chci se postarat o svou rodinu a být přínosem pro komunitu díky mým basketbalovým znalostem. Dále chci ostatním předat svůj příběh a dát jim tak příležitost se poučit z mých zkušeností.


Za jaké basketbalové kluby jsi hrál, než jsi přišel do Jindřichova Hradce?


Před příchodem do Jindřichova Hradce jsem byl součástí organizací Houston Rockets a Milwaukee Bucks. Svou Evropskou cestu jsem začal v Djurgården ve Švédsku s trenérem Charlesem Bartonem, což je ve světě evropského basketbalu respektovaný trenér. Dále jsem působil v OKK Sloboda Tuzla v Bosně a v Köping Stars ve Švédsku. Chtěl bych všem těmto organizacím poděkovat za příležitost, které se mi dostalo.

Statistiky

# B 2B 3B VAL DO DU DC AS
0 333 99 20 351 108 50 158 27

generální partneři

Hlavní partneři