#0

Torin Dorn Jr.

  • Datum narození 12. 11. 1995
  • Věk 28
  • Výška 196cm
  • Národnost USA
  • Post SG

    Ostatní hráči

Kdy a kde jsi začínal s basketbalem a kdo tě k němu přivedl?

S basketbalem jsem začal v pěti nebo šesti letech. Když jsem vyrůstal, dělal jsem všechny možné sporty jako americký fotbal, baseball a basketball. Poté co jsem nastoupil na univerizu, jsem se začal naplno věnovat pouze basketbalu.


Máš nějaký basketbalový vzor?

Můj basketbalový vzor byl Kobe Bryant. Byl to hráč, kterého jsem sledoval, když jsem vyrůstal a chtěl jsem být přesně jako on.


Jakého největšího úspěchu jsi v basketbale dosáhl?

Mým největším basketbalovým úspěchem bude pravděpodobně to, že jsem se stal profesionálním hráčem. Na světě jsou miliony lidí, kteří hrají basketbal a sní o tom, že budou hrát profesionálně a to byl přesně můj sen. Fakt, že jsem byl natolik nezlomný a denně jsem na sobě pracoval, abych svůj sen uskutečnil, je mým největším úspěchem.


Jak dlouho žiješ v J. Hradci a jaký k němu máš vztah?

V Jindřichově Hradci žiji pět měsíců. Je to krásné město, ze kterého cítím velké množství historie. Když jsem vyrůstal, jedním z mých nejoblíbenějších předmětů byl dějepis. V Jindřichově Hradci mám možnost vidět na vlastní oči věci, o kterých jsme se ve škole učili.


Jak trávíš volný čas, když zrovna nehraješ basketbal?

Když nehraju basketbal, tvořím obsah pro mou platformu na sociálních sítích Speak Victory nebo mluvím se svou rodinou a kamarády.


Kde se vidíš za pět let, jaké máš plány do budoucna?

Za pět let se vidím hrát na nejvyšší úrovni v Evropě a v Americe. To je můj sen a než můžete svůj sen uskutečnit, musíte ho vidět ve své mysli.


Za jaké basketbalové kluby jsi hrál, než jsi přišel do Jindřichova Hradce?

Hrál jsem na univerzitě v Severní Karolíně a potom v Polsku za Slask Wrocław

Statistiky

# B 2B 3B VAL DO DU DC AS
2 392 148 11 448 76 31 107 71

generální partneři

Hlavní partneři